Scener donosi zabave za daljinsko gledanje na HBO

Scener donosi zabave za daljinsko gledanje na HBO
Scener donosi zabave za daljinsko gledanje na HBO
Anonim

Zajedno gledanje emisija, čak i kada smo razdvojeni, može nam pomoći da se osjećamo bolje.

Image
Image

Chrome ekstenzija za daljinsko gledanje zabave, Scener, upravo je dodala podršku za HBO Now and Go da biste mogli gledati Game of Thrones, Westworld ili bilo koje druge HBO emisije sa prijateljima širom svijeta.

Šta je Scener? Kao i Netflix Party, Scener vam omogućava da postavite virtuelni bioskop i pozovete svoje prijatelje da gledaju emisije sa vama u realnom vremenu, na daljinu. Postavite virtuelni bioskop, pošaljete prijateljima kod i oni vam se mogu pridružiti putem svog Chrome pretraživača. Takođe će morati da imaju nalog za Netflix, a sada i za HBO, da bi gledali bilo šta na bilo kom servisu za striming.

Kako to radi: Scener je proširenje za Chrome; kada se instalira, mala ikona se nalazi u traci sa ikonama Chrome-a. Kliknete na ikonu da pokrenete Scener, a zatim ćete dobiti vezu ili kod koji ćete proslijediti svojim prijateljima. Nakon što instaliraju ekstenziju i prijave se na uslugu koju koristite zajedno, svi ćete moći gledati emisiju, pa čak i razgovarati putem vaše web kamere ili kompjuterskog mikrofona. Do 20 ljudi može gledati odjednom, pod uslovom da svi imaju svoj račun za uslugu streaminga, s potencijalom za još na putu.

Donja linija: Iako bi bilo zabavno pustiti ljude bez HBO ili Netflix naloga da gledaju zajedno s nama, baš kao što to možemo u našim domovima, briga od piraterije je vjerovatno zašto Scener tjera sve da se prijave. Zajedničko gledanje emisija može biti odličan način da se osjećamo kao da smo svi manje izolovani dok se savijamo i ostajemo kod kuće tokom ove pandemije.

Preporučuje se: