Apple tiho ukida Beats Pill+ zvučnik

Apple tiho ukida Beats Pill+ zvučnik
Apple tiho ukida Beats Pill+ zvučnik
Anonim

Izgleda da bi Beats Pill+ prenosivi Bluetooth zvučnik mogao biti na izlasku, jer su oglasi tiho uklonjeni iz nekoliko velikih online trgovaca.

Ako ste planirali da kupite Beats Pill+ prenosivi zvučnik, možda biste želeli da uzmete ono što sada možete da pronađete. Oglasi za bežični zvučnik su uklonjeni iz više izloga, uključujući Apple-ovu web-trgovinu i službenu Beats by Dre prodavnicu. B&H Photo također navodi Beats Pill+ kao "prekinuto".

Image
Image

Granted the Pill+ sada ima više od šest godina. Debitovao je u oktobru 2015. Ali kako 9to5Mac ističe, čini se da nema novog modela na horizontu koji bi mogao da deluje kao zamena.

U stvari, čini se da Apple više nema ispravno prenosive zvučnike. Iako je HomePod Mini možda mali i može se povezati bežično, još uvijek mora biti priključen na zid da bi bio funkcionalan.

Vrijedi napomenuti da, iako Pill+ možda nestaje, još uvijek postoje druge opcije prijenosnih zvučnika za Apple korisnike. Lifewireov vlastiti izbor za najbolji prijenosni zvučnik, JBL Flip 5, još uvijek je dostupan, na primjer.

Od ovog pisanja, još uvijek možete pronaći Beats Pill+ po nižoj cijeni od 169 USD na Amazonu. Također se još uvijek prikazuje na zalihama za redovnu MSRP od 229 USD u Targetu i Walmartu.

Preporučuje se: